İnstagram Takipçi Hilesi

İnstagram Hesabına Takipçi, Beğeni Yada Reels Video İzlenmesi Göndermek İçin Hemen İnstagram Kullanıcı Adın İle Sisteme Giriş Yap.

@
Hesap güvenliğiniz bizim için çok önemli o yüzden şifrenizi istemiyoruz, Giriş yapmak için sadece kullanıcı adınız yeterli.
instagram
2 Hafta Önce Yayınlandı 10 Kez Okundu

WhatsApp Durumuna Gizlice Bakma

Whatsapp durumuna gizlice bakma, bahsi geçen bu platformda paylaşılan anlık durumlara gözükmeden bakmak isteyenler tarafından incelenmektedir. Bilindiği üzere dünya genelinde kullanılan pek çok sosyal medya platformunda 24 saat sürelik durum paylaşma özellikleri bulunmaktadır. Bu özelliğin Whatsapp’ta da uygulanması ile birlikte pek çok imkan merak edilmektedir.

Farklı kişiler tarafından paylaşılan Whatsapp durumlarının gizlice görülüp görülmeyeceği en çok sorulan sorulardan biri haline gelmiştir. Whatsapp durumlarına gizlice bakmanın mümkün olduğu ve oldukça kolay bir şekilde yapılacağı da vurgulanmaktadır. Bu noktada siz de Whatsapp üzerinden paylaşılan durumlara gizlice bakmak istiyorsanız aşağıda yer alan alt başlıkları inceleyerek nasıl yapılabileceğini kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Whatsapp Durumu Nedir, Ne İşe Yarar?

Whatsapp durumlarına gizlice bakma konusunda Whatsapp durumu nedir, ne işe yarar başlığı da genel bilgi edinme amacıyla merak edilmektedir. Son dönemlerde sosyal medya platformlarında yaygın bir özellik haline gelen durum paylaşma, 24 saatlik süre zarfında anlık durumları paylaşma olarak değerlendirilmektedir.

Whatsapp’ta da kullanılmaya başlanan bu özellik sayesinde galerinizde yer alan fotoğraf veya videoları veya anlık paylaşımlarınızı 24 saatlik sürede rehberinizde bulunan kişiler ile paylaşabilirsiniz. Bu da sevdikleriniz ile o an yaptığınız eylemleri paylaşmanıza yardımcı olmaktadır. Peki sunulan bu özellik kapsamında farklı kişiler tarafından yapılan paylaşımları gizli bir şekilde izlemek mümkün müdür?

Whatsapp Durumuna Gizlice Bakma Nasıl Yapılır?

Bir önceki başlıkta anlatılan durum hakkında Whatsapp durumuna gizlice bakma nasıl yapılır sorusu işlemin gerçekleştirilmesi kapsamında ele alınmaktadır. İnsanların paylaştıkları durumları gizlice izlemek istiyorsanız yapmanız gerekenler oldukça basittir. Bahsi geçen bu basit adımlar şu şekilde açıklanabilir:

  • Öncelikle Whatsapp’a giriş yapın ve sağ üst kısımda bulunan menüyü açın.
  • Çıkan seçenekler arasından ayarları seçin.
  • Daha sonra ilk sırada yer alan “hesap” seçeneğine tıklayın.
  • Buradan da yine ilk sırada bulunan gizlilik seçeneğini seçin.
  • Birkaç seçenek altta bulunan okundu bilgisini kapatın.

Sıralanan bu adımları uygulamanız kapsamında okundu bilginizi kapatmış olacaksınız. Bu da insanlar tarafından paylaşılan durumları izleseniz dahi adınızın görünmesini engelleyecektir.

Whatsapp Durumuna Gizlice Bakma Programı

Whatsapp durumuna gizlice bakma programı da aynı sonucu almak adına tercih edilen ve merak edilen seçeneklerden birisidir. Sosyal medyalarda işlem yapma kolaylığı sağlayan bazı programlar olabilmektedir. Ancak bu tarz programların çoğu, kişisel verilerinizi tehlikeye atarak hesabınızın veya bilgilerinizin ele geçirilmesine neden olabilmektedir.

Whatsapp durumlarına gizlice bakmayı sağlayan bazı programlar olsa da bu tarz seçeneklerin kullanılmaması önerilmektedir. Uygulama tarafından sunulan bir imkanın olması, bu tarz diğer programları kullanmamanız açısından bir kanıt olarak değerlendirilmektedir. Bu nedenle okundu bilgisini kapatmayı tercih ederek Whatsapp durumlarına daha güvenli bir şekilde bakabilir ve yine de gizli kalmayı başarabilirsiniz.

Okundu Bilgisi Kapatılırsa Ne Olur?

Whatsapp durumlarına gizlice bakmak adına tercih edilen okundu bilgisini kapatma, beraberinde pek çok konunun merak edilmesine neden olmaktadır. Okundu bilgisi kapatılırsa ne olur sorusu da bu merak edilen içerikler arasında yer almaktadır. Asıl amacı okundu bilgisinin kapatılması olan bu seçenek, Whatsapp’ta paylaşılan durumlara gizlice bakmanıza da yardımcı olmaktadır.

Aynı zamanda Whatsapp üzerinden siz durum paylaştığınızda da okundu bilgisinin kapalı olması nedeniyle durumlarınızın kimler tarafından görüntülendiğini görmeniz imkansız olacaktır. Okundu bilgisinin kapalı olması okundu bilgisini etkilerken karşı taraf da mavi tik görünümünü fark etmeyecektir. Yani kısacası okundu bilgisi Whatsapp üzerindeki pek çok durumu etkilemekle birlikte karşı tarafın da bazı noktalarda etkilenmesine neden olmaktadır.

Uçak Modunda Whatsapp Durumuna Bakma

Uçak modunda Whatsapp durumuna bakma, bir nevi internet olmadan ve Whatsapp üzerinde aktif değilken Whatsapp durumlarınızı izleme işlemlerini kapsamaktadır. Uçak moduna alınan telefonlarda mobil verinin aktif olması imkansızdır. Bu nedenle internete erişim sağlanamayacağı için Whatsapp durumlarının ancak bazılarını izleyebilirsiniz.

Telefonunuzu uçak moduna almadan önce yüklenen Whatsapp durumları, telefon uçak moduna alındıktan sonra da izlenebilmektedir. Ancak siz uçak modundayken durumları izlediğinizde karşı tarafa görüntüleme bilgisi gitmemektedir. İnterneti açtığınızda ve durumlara tekrar baktığınızda da Whatsapp durumlarını önceden izlemiş olduğunuz bilgisi karşı tarafa iletilmektedir. Gizli bir şekilde durum izlemek istiyorsanız okundu bilginizi kapatmanızda fayda olacaktır.

İnternet Olmadan Whatsapp Durumuna Bakma

Bir önceki başlık ile benzerlik taşıyan internet olmadan Whatsapp durumlarına bakma işlemi, bahsi geçen konu dahilinde ele alınmaktadır. İnternetin olmadığı durumlarda Whatsapp durumlarının yalnızca bir kısmını görebilirsiniz. Örneğin internetiniz açıkken yüklenen durumlar, internet kapalıyken de rahatlıkla görülebilmektedir. Aynı zamanda internet kapalıyken durumlara baktığınızda karşı tarafa görüntüleme bilgisi ulaşmamaktadır.

İnternetinizi açtığınızda ve diğer izleyemediğiniz durumlara baktığınızda ise önceden izlemiş olduğunuz durumların bilgisi ve az önce izlediğiniz durumların bilgisi de karşı tarafa ulaşmaktadır. İnsanlar tarafından paylaşılan bu anlık durumları gizli bir şekilde izlemek istiyorsanız okundu bilginizi kapatarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Okundu bilgisini kapatmak için de Whatsapp ayarlarını kullanmanız yeterli olacaktır.

Whatsapp Durumları SS Alınca Bildirim Gidiyor Mu?

Sosyal medya kullanımı kapsamında belki de en çok merak edilen konu hikayelerin SS alınması durumudur. SS olarak adlandırılan bu işlem screen shot olarak bilinmekte ve anlamı ise ekran görüntüsü olarak çevrilmektedir. Whatsapp durumları SS alınca bildirim gidiyor mu sorusu da diğer sosyal medyalarda olduğu gibi bu konuda sıklıkla ele alınmaktadır.

Karşı taraftan paylaşılan bir hikayeyi beğenip ekran görüntüsü almak isteyebilirsiniz. Ancak bu yapacağınız işlemin bildirim olarak gidip gitmeyeceğini bilmenizde fayda olacaktır. Whatsapp üzerinden paylaşılan durumların SS alınması sonucunda durumu paylaşan kişilere mesaj veya bildirim gönderilmemektedir. Bunun sonucunda tereddüt etmeden istediğiniz şekilde ekran görüntüsü alabilir ve anı olarak saklayabilirsiniz.

Whatsapp Durumları Telefona İndirilir Mi?

Whatsapp durumları telefona indirilir mi sorusu da yine Whatsapp ile alakalı olarak merak edilen başlıklardan birisidir. Oldukça sevilerek kullanılan bu özellik, beraberinde pek çok işlemin merak edilmesine de neden olmaktadır. Whatsapp üzerinden paylaşılan durumların telefona indirilmesi henüz imkansız olmakla birlikte birkaç yöntem sayesinde paylaşımları saklayabilirsiniz.

Karşı tarafın yaptığı durum paylaşımı fotoğraf formatındaysa ekran görüntüsü alarak bu paylaşımı anı olarak saklayabilirsiniz. Ancak video formatında paylaşılan içerikler için ekran görüntüsü almak bir işe yaramayacaktır. Bu noktada video içerikleri de saklamak istiyorsanız video ekran görüntüsü alarak aynı işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Whatsapp Durumlarını Belirli Kişiler İçin Paylaşma

Whatsapp’ın duru paylaşma özelliğini sunması ile birlikte Whatsapp durumlarını belirli kişilerle paylaşma seçeneği incelenen işlemlerden birisi olarak ön plana çıkmaktadır. Instagram’da ve Facebook’ta yakın arkadaşlar seçeneği üzerinden sadece sayılı kişiler ile durum paylaşmak mümkündür. Ancak bu durum Whatsapp için bir tık farklıdır.

  • Öncelikle Whatsapp durum ayarlarını açın.
  • Çıkan seçenekler arasından “şu kişiler hariç paylaş” seçeneğini tercih edin.
  • Daha sonra hikayelerinizi görmesini istemediğiniz kişilerin adını işaretleyin.
  • Bundan sonra yapacağınız paylaşımlar işaretlemediğiniz kişiler tarafından görülecektir.

Aynı işlemi “yalnızca şu kişilerle paylaş” seçeneği üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Buradaki tek fark ise adını işaretlediğiniz kişiler durumlarınızı görebilecek diğerleri ise göremeyecektir.


Yorum Yap